Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

"Tutti Frutti"

Magyar English
Rating:
Last show: today
Quality shows since 9th May, 2017

FRISS PROFIL

Attributes

Age: 25
Hair color: Brown
Sign: Leo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Exotic ethnicity
Sexual preference: Bisexual
Height: 5'7" / 169 cm
Favourite position: Missionary
Eye color: Hazel eyes

Received Gifts

Introduction

Welcome to the boobsland... 😛 (Üzenet/online/friss hírek a lap alján)

 

🍒 Nézz be hozzám ha,

🍏   úgy érzed magányos vagy,

- én is, egy ideje szingli vagyok, vállalod a pókhálózást? Itt is meg ott is kellene... :)) 

🍍   dumcsiznál de nincs kinek kiöntsd a lelked,

- van lehet csak olyan mintha a falnak beszélnél, tudom... ismerős... :P de bezzeg a tegnapról megmaradt magányosan, egyedül félig elfogyasztott fincsi bort a csapba, na azt jól kiöntötted :) látod, látod, nem invitáltál meg aaaaaz ivásra Veleeed.. :))))

🍊   a házaséleted már nem az igazi,
 
- nyűgös, fáradt asszony, akinek mindig fáj a feje :)) esetleg újdonságra vágysz, vagy csak tanácsra a fejfájás elmúlásához? :)
 
🍑   még az álmaid is csak a fülledt erotikáról szólnak és szinte letepernél az ágyra már annyira kanos vagy, huhuhúúúú,
 
- gyere és adjunk az érzésnek! :P 
 
🍇   van okosvibrim, amit távolról tudsz irányítani! Rezgesd meg a puncim, küldj apró zizzenéseket vagy hosszabban bizsergető ajándékokat. Meglátod ez egy nagyon jó adok-kapok játék amit mindketten egyszerre élvezünk. 
 
- próbáljuk ki most! ;)
 
 
Egyéb info: Nem vagyok társ/szexpartnerkeresőn, nem kurvulok, nincs "szelfis" facebookom sem, csak webcamozok. Fotómat menteni - videómat rögzíteni - élő adásomat (live) megosztani, mindezek meghamisításával visszaélni TILOS! 
 
 

🍎 FRISS HÍREK

 

2017. augusztus 5. ELŐADÓI - INGYENES CHAT - SZABÁLYZAT RÉSZLET

Srácok, kérlek vegyétek figyelembe, hogy ingyenes chatben: villantani (cicit/puncit mutogatni, ruhát/bugyit félrehúzni), bugyi nélkül puncit kézzel takarni, bugyiba/punciba nyúlva maszturbálni, átlátszó bugyiban/ruhában (amiben a punci/mellbimbó látszik pl. hálós cicaruha stb.) lenni TILOS! Ne kérjétek.. nem, nagy ajándékért sem teljesítek ilyesmit, ha többet szeretnétek látni, gyertek be PRIVÁT vagy VIP chatbe. :) Rezgetés közben, bugyin keresztül pár pillanatra lehet simizni de nem folyamatosan.. és nem a bugyin belül punciban nyúlkálva. /A szabályzat még frissül./

______________________________________________________________

2017. augusztus 8. VIP - PRIVÁT CHAT - KUKKOLÁS, REZGETÉS, ONLINE

VIP show (300 kredit/perc): többszemélyes, tehát ha bent vagy VIP-en velem akkor rajtad kívül még többen is tudnak csatlakozni/kérni/max.4 kamerát kapcsolni. Jelenleg ez a csoportos is. 

PRIVÁT show (400 kredit/perc): kétszemélyes, egymásrahangolódós, itt már tudsz kapcsolni hangot is, tehát nem kell pötyörészni, beszélni is tudsz hozzám, természetesen kamerát is kaplcsohatsz közben. :P

KUKKOLÁS: kukkolhatsz, hogy éppen mi folyik PRIVÁT show-n. :) Izgalmas beszélgetés vagy vadabb/fülledt erotika? Hmmm.. :P

(LOVENSE LUSH - LOVENSE NORA) TÁVOLRÓL IRÁNYÍTHATÓ JÁTÉKOK: 

Lovense Nora erősen rezgő, csiklóizgatós, g-pont stimuláló, forgó vibrátor melynek erősségét Te tudod szabályozni. Lovense Lush távolról irányíthatópunciba helyezett vibrotojás, az egész hüvelyt izgathatod vele, ingyenes adásban és VIP-en egyaránt használhatjuk. Minél több kisebb vagy nagyobb összegű ajándékkal lepsz meg, a Lush annál intenzívebben/hosszabb ideig rezegtet és az élvezet is annál tovább tart! Éljünk a modern technika által nyújtott lehetőségekkel-élvezeteknek! :)

ZIZGETÉS: apró bökdösőszerű/bizsergető érzés ami előjátékszerű izgatásnak felel meg, mivel eléggé gyengén rezegnek, így ezekre elélvezni de még sikoltozni sem lehet (tőlem legalábbis ne várd kérlek, hogy ezekre ugráljak/sikoltozzak mert nem fogok és nem is életszerű, amikor belépsz és látod már beindultam az az erősebb ajándékoktól van amit korábban kaptam, ne tévesszen meg a zizgetés, ne pazarold a kredited. Ha szeretnéd váltogatni az erősségi szintet és jobban beindítani, az 500-as rezgős ajándékoktól fölfelé azok amiktől igazán eltudsz élveztetni..

Erősségi szint: 500 - 4200 

                         Lepj meg a váratlanul érő izgatással! :) Bizsergés ON! :)

 

ONLINE: Ritkán, keveset. Leginkább már csak időpontra jövök fel/és maradok utána picit. Aki szeretné, hogy jöjjek, egyeztethetünk és mehet a móka.. 

ÜZENET: