Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Melby

Magyar
Rating:
Last show: more than one month ago
Quality shows since 30th June, 2014

MÉG MÉG MÉG ENNYI NEM ELÉG

Attributes

Age: 30
Hair color: Other color
Sign: Virgo
Hair length: Shoulder length hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'2" / 158 cm
Favourite position: Girl on top
BodyArt: Tattoo
Eye color: Gray eyes

Introduction

Órarend:

 

Bemutatkozó

 

Köszönöm a borravalókat a szebbnél szebb ajándékokat és a kedves szavakat. Mint minden nő és is szeretem! A figyelmességgel a kedves szavaiddal örömet okozol nekem. 
Vidám és bújós kiscica vagyok freeben! 
Vipen viszont láthatsz:mélytorok bőnyállal öklendezésig,bugyi eltüntetés,nyálcsorgatás ahová csak szeretnéd,krémezés,punci -popó egyszerre punciba 4 ujjacska is becsusszan ha eléggé felizgatsz, a popómat is tágithatjuk  5 ujjacskával. 

Ezen kivül szeretek beszélgetni bármiről. Minden érdekel és még ha nem is értek hozzá de legalább jót nevetsz ha össze vissza beszélek :)Imádok táncolni a jó bulis hangulat felpörget.Van egy pár combfixem is piros,fekete, fekete necc ,fehér és barna

MAGAMRÓL:átlagos nő vagyok és egy kicsit perverz:).Szeretem ha kényeztetnek viszont szeretem azt is ha jól megdolgoznak. Imádom ha olajjal kényeztetnek attól beindulok. Szeretek élvezkedni gondolom te is.Kiváncsi vagyok ,hogy te mire indulsz be.Az a jó ha te is beavatsz a vágyaidba persze ,ha te is szeretnéd.
Ami feldob:

Amikor belépsz és köszönsz már az jólesik nekem!
Kedves szó, egy jó kis vicc ,poénkodás már is nevetek:). A törődés és a figyelmesség ezek mindig jókedvre deritenek.


Ami lehangol:
Káromkodás, sértegetés. Szeretném ha nem sértegetnél tudom,hogy én sem vagyok tökéletes és ezzel nincs is baj. Viszont én sem sértegetek senkit  ezért te se tedd. Köszönöm!